Výkonný výbor Krajské nohejbalové soutěžní komise PARDUBICE

 ČSTV, Pardubické krajské sdružení,K Vinici 1901 , 530 02 PARDUBICE

Sekretář svazu: Suchánek Martin

tel.,  724401623 ,  e-mail: msuch@synthesia.cz

 

 

 

Zápis č.3/2007

 

 

  STK- KNS Pardubice konané dne 22.11.2007.

 

 

    Přítomni za KNS: Stoev P., Suchánek M.  a Toman J.

    Omluveni: Pulkrábek M.  a Hrdý J.

  

 

Úvod :Zástupci oddílů byli seznámeni s výsledky mužů na ME V  Trenčíně, kde nás opět skvěle reprezentovali Jakub Mrákava a Pavel Kop. J.Mrákava získal titul mistra Evropy ve dvojicích a v  trojicích byl stříbrný. Pavel Kop získal bronzovou medaili v singlu.

 

Nepovedlo se: Po složitých jednáních s vedením hradeckého kraje měl proběhnout společný přebor KP 2007 v jednorázových soutěžích /dvojic a trojic/, které zcela hráči Hradeckého kraje sabotovali a z našeho kraje vyslaly své borce do bojů o tituly  pouze tři oddíly / domácí Choceň, Litomyšl a Hlinsko/.

Spokojenost nezavládla  ani s organizací KP žáků a dorostu družstev, kde nebyla sehrána spousta utkání a KP byl z tohoto hlediska znehodnocen. Josef Toman, který se od začátku vytvoření KNS aktivně podílel na organizování  těchto soutěží prohlásil, že to byla poslední sezóna, kdy se na řízení mládežnických soutěží podílel. V ročníku KP 2008 bude organizovat

zápasy družstev žáků a dorostu vždy domácí tým. Hracími dny budou  neděle. Jednu neděli budou hrát žáci a následující dorost.

VV KNS zajistil na březen školení rozhodčích, kterého se zúčastnilo za všech soutěží pouhých 11 zájemců, kteří si rozšířili své znalosti ověřené závěrečným testem. I přes včasnou informovanost  všech oddílů počet zájemců o toto školení byl pouze třetinový než bylo oddíly přislíbeno.

 

Volba VV KNS na další období: Bylo konstatováno, že JUDr.Petr Šáda již nejméně 2 roky nepracuje ve výboru a  byl proto z výkonného výboru odvolán hlasováním. Ostatní členové pokračují ve své práci i pro další období.

 

Granty pro mládež :Jako každý rok zažádal VV o udělení grantu pro rok 2008 a to ve výši 7.000,-Kč. Tyto granty lze použít pouze na soutěže žáků a dorostu.

 

Předání cen: Vítězná družstva , která se umístila na prvních třech místech v dlouhodobých soutěžích obdržela věcné ceny a to ve všech kategoriích.

 

Cestovné mládeže: Po ukončení dlouhodobých soutěží žáků a dorostu si vždy oddíly zasílají na KNS cestovní příkazy k proplacení za uplynulou sezónu. Žádost o proplacení nepodali Choceň a Litomyšl. Ostatním budou po obdržení z ČNS jejich požadavky poukázány pokladníkem J.Čepčářem.

 

Přihlášky do soutěží na rok 2008: Zašlete do 31.ledna 2008 na adresu: Pardubické krajské  sdružení ČSTV,K Vinici 1901,530 02 Pardubice, Petr Stoev. Startovné bude činit 950 ,- Kč.

Každé družstvo mužů přihlásí  jedno družstvo žáků nebo dorostu.  Kdo nepřihlásí mládež, může jako náhradu poslat do pokladny KNS  3.000,-Kč.

 

Aktiv vedoucích družstev:   Se bude konat dne  14.února 2008 - od 16,30 hodin na KNS Pardubice / TJ Tesla Pardubice/ .

 

 

             

                

 

 Zapsal : Petr STOEV